Moto Perpetuo

Modele de mileuri macrame

O Alta TEHNICA folosita ère CEA un lasetei. Modelul de mileu de Macrame ère desenat cu ajutorul unei coli de Indigo PE Panza Alba, ca apoi snurul de Macrame crosetat dinante sa formeze mileul respectiv. Mileurile de Macrame pot fi sub forma unui fluture, a unei Flori, a unui fruct (strugure) sau forme geometrice. Pentru a vedea mai multe modele de mileuri Macrame intrati aici. PE vremuri, mai precis in anii` 70, ` 80 si chiar` 90 mileurile de Macrame erau la Moda. Mileurile de Macrame stateau la loc de cinste PE mijlocul unei, mari lucioase, PE o noptiera, PE spatarul unui fotoliu, in Vitrina etc. Uneori DIN FIR de Macrame Bej sau Alb se crosetau brelocuri pentru Cheile de la sifonier. Modelele Lucrate DIN firul de Macrame pot reprezenta Flori, fructe (struguri), motive geometrice si pot fi executate de orice dimensiune, forma (rotund, dreptunghi, hexagone etc). Pentru a da FINETE, culoare si in acelasi timp valoare unei fete de Masa, unei perdele DIN Panza topita, unui mileu, se pot intercala MODELE crosetate DIN FIR de Macrame sau chiar goblen. Mileul de Macrame este un cadou binevenit pentru orice Casa, deoarece inspira eleganta si rafinament. Modelul de macramé rezulta DIN asamblarea snurului crosetat DIN en macramé, Cu broderia Care in final defineste produsul.

Toate modelele de macrameuri din poze le gasiti in magazinul de Artizanat. Macrameul este Unul din lucrurile Manuale ce necesita inventivitate, Migala, rabdare. Printre mestesugurile légat de prelucarea firelor sau materialelor textile amintim dantelaria prezenta in Arta Romaneasca ca o TEHNICA auxiliara. Impletite cu croseta DIN Fire de Bumbac, mileurile Macrame sunt realizate manuel, Cu multa Migala si rabdare. Mileul de macramé poate fi un posibil cadou oferit unei persoane Care apreciaza Lucrul de mana, finetea si Migala. Toate Lumea avea in Casa un set de macramé cu care se MAndrea, iar cand in sfarsit te maritai Setul devenea obiect de zestre. Cu toţii ne aducem aminte de mileurile de Macrame, făcute de bunicile sau de Mamele nostre, pe care le avem prin casă în anii 90. Se pot confection diferite macrameuri cum ar fi: mileuri, fete de Masa, SetUri de diverse MarimiKasahara si forme (a se vedea pozele) sau produse vestimentare: Bluze, veste, gulerase, mansete etc. Vedeai modele de mileuri de Macrame ca elemente décoratif PE o Masa, PE un Pat (cuvertura), PE o noptiera, PE un maner de fotoliu etc.

Astfel de mileuri de modele de macramé puteti achizitiona DIN magazinul de Artizanat de PE Calea Mosilor Nr. 225, unde exista o Diversitate de modele si marimi. Prin anii` 80, ` 90, mileurile de Macrame erau la Moda mai prin toate Casele. La serviciu, acasa cu vecinele, urmareai Noi modele de mileuri de macramé, pe care incercai apoi sa le crosetezi singura. Acum, însă, nu mai Vedem astfel de decoraţiuni prin case. Multe persoane le-au aruncat, iar altele le-au pus la păstrare în Speranţa că vor reveni la modĂ şi, de ce nu, vor fi mai valoroase în timp. Firul de Macrame este 100% Bumbac si poate fi de culoare Bej sau Alb. DIN firul de Macrame se pot croseta mileuri, fete de Masa Albe sau Bej si chiar gulere si mansete pentru Bluze, rochite.

De asemenea, se mai croseteaza un SNUR DIN FIR de macramé Care se monteaza PE o Panza desenata, acesta purtand numele de mileu Astuce laseta. Turistii straini Adora Lucrul manuel, ca de exemplu macrameurile, Dar PE Langa modelele mari mai le plac si modelele MICI, cum ar fi: mileuri pentru o cescuta de cafea, mileu – suport pentru 1 ou, mileu Oval sau rond (diametru 10-15 cm) pentru noptiere etc.

Senza categoria
About